Affiche van de zoektocht: klik hier.

Paastocht Grobbendonk route.

Na het succes van de Griezeltocht in de kerstvakantie, staat er vanaf 1 april een nieuwe wandeling klaar: De paashaas is verdwenen! Volgens het gekende recept: Een uitgepijlde wandeling door één van de mooiste plekjes van onze gemeente, met start aan de ingang van het Molenbos (op het einde van de Vorselaarsesteenweg). Onderweg kom je 7 paasborden tegen, met daarop een QR-code. Als je die scant met je smartphone, hoor je een spannend verhaal, waarin je op zoek gaat naar de paashaas. Er is een versie voor kinderen onder de 8, en eentje voor grotere kinderen. Beide worden verteld door zanger/acteur Pieter Embrechts.

Vergeet je zeker niet te registreren via de code op het eerste bord, want deze keer is er ook een wedstrijd aan verbonden. Met een beetje geluk win je een mooie prijs!

Inschrijven is niet nodig, je kan meedoen vanaf 1 tot en met 25 april. Hou je aan alle coronaregels, dus wandel in je bubbel, met maximaal 4 personen. Is het toch druk, hou dan afstand van de anderen. Je kan de code scannen, en iets verderop het verhaal beluisteren.

Veel plezier!

Previous Post